Entrega de Premis: Forma’t Professionalment

El Rotary Club Banyoles ha tancat el cercle “Forma’t Professionalment” , un projecte ambiciós amb l’objectiu de transmetre valors als joves en etapa de formació acadèmica.
Es tracta de sufragar la matrícula o part d’ella, del proper curs als alumnes mereixedors del premi, aquells que han aconseguit acomplir amb els preceptes marcats.
Els guanyadors han estat Aina Casasaltas de 2on curs del cicle de Gestió Administrativa.
Mahamadou Lamin i Núria Quintana del cicle de Fusteria i
Sulayman Jawara del cicle d’Electromecànica, han aconseguit una ajuda econòmica que els servirà per continuar amb més empenta la seva etapa de formació.

Mes concretament Aina Casasaltas ha fet 2on curs del cicle de Gestió Administrativa i aconsegueix l’import de la matrícula per fer 1er curs del cicle de Administració i Finances.
Mahamadou Lamin i Núria Quintana fan 2on curs de Fusteria i aconsegueixen l’import del 50% de la matricula del 3er curs,
Sulayman Jawara ha fet 2on curs del cicle de Manteniment Electromecànic i ha aconseguit l’import de la matrícula del 1er curs de grau superior de Mecatronica industrial.
Aquest projecte es molt important pel Rotary club Banyoles, atès forma part del esperit nuclear de Rotary, que es ajudar en la formació de les persones que forman part del futur de la nostra societat.
Moltes felicitats a tots ells, esperant segueixint el camí cap a l’excel·lència !!
_