Josep Massanella, ens parla sobre el Canvi Climàtic amb dades concretes

Ahir vam tenir el plaer d’escoltar una conferencia del nostre amic i soci Josep Massanella, que va parlar sobre el canvi climàtic, quines son les conseqüències i cap on va dirigida la societat a curt mig- plaç si no es prenen mesures dràstiques per frenar el consum de productes derivats del carboni, com son el carbó, el petroli, el gas natural i fins i tot la fusta.

Va exposar el canvi climàtic com la conseqüència de l’activitat humana en el planeta i va donar una esperança si la humanitat en conjunt s’uneix per aconseguir complir amb els compromisos concrets i amb el calendari d’actuació que es van proposar a l’anomenada Cumbre de Kyoto a l’any 1.997.

Assegura que no podem permetre’ns seguir consumint tanta energia i el que cal es una reflexió a fons de cada persona a fi de posar un gra de sorra que ajudi al planeta a no incrementar la temperatura.
Va fer una exposició molt eloqüent i tècnica, i sobretot va mostrar dades que fan tremolar a qualsevol persona responsable de la salut del nostra planeta i va insistir en la defensa de tots els ecosistemes en front de l’escalfament global.
Moltes gracies Josep !!!