Dilluns passat el Rotary Club de Banyoles va culminar el Projecte Forma’t Professionalment amb l’entrega de 4 matricules gratuïtes a estudiants dels tres cicles formatius de l’IES Josep Brugulat.

El Club abona el preu de les matricules dels 4 estudiants dels cicles de Fusteria, Mecatronica i Administració, que son seleccionats a criteri de l’equip de professors.

El projecte va culminar després de que en el mes de febrer es féssim unes xerrades per conscienciar als estudiants de la importància de una bona formació acadèmica, però també reafirmar en els valors del compromís, treball en equip, ètica professional, etc..

En el mes d’abril es va acompanyar als estudiants a una visita tècnica a varies empreses de la comarca per palpar la realitat del món laboral.

Finalment en nom de l’IES Josep Brugulat, en Rafel Juanola com a director del centre i en Jaurés Sanchis, com a responsable dels Cicles formatius, així com tots els professors han agraït la col·laboració del Club amb la formació del joves.