Aquesta setmana el Rotary Club de Banyoles i la presidenta està en el que es diu avui “on fire”, segueix a un ritme frenètic per aconseguir els objectius que ella va planificar a l’inici del seu mandat, i cumplir en els projectes socials, humans, socials i científics.

Ahir es va fer entrega oficial de una donació de 5.000 Euros al IDIBGI.

A la visita ens han rebut molt cordialment el Dr. Jordi Frigola, la directora Marga Nadal, Ferran Pedro del departament de mecenatge, la banyolina Dra. Marina Guerrero i el Dr. Adrian Jiménez.
El Dr Frigola explica que amb ajudes com la nostra, poden estudiar la replicació genòmica que és la principal diana terapèutica de molts tractaments anti-tumorals.

Tots ells, persegueixen un mateix objectiu: aturar la còpia del material genètic.
L’objectiu principal del laboratori a l’IDIBGI, és explorar i desenvolupar noves estratègies, que permetin aturar la còpia del material genètic d’una manera més específica i menys tòxica i que permetin millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer en el futur més proper.

I com a segon plat, s’ha fet l’entrega dels Premis a la Juventud de l’any 2019, que van recaure a Farah Fauth que avui està estudiant física i astronomía a l’Universitat de Southampton, a la Nina Grabuleda, que estudia Medicina a la Universitat de Barcelona i a en Martí Xargay que estudia Enginyeria de Telecomunicacions a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Unes persones que ven segur acabaran els estudis amb una formació brillantíssima i que asseguraren el nostra futur.
Aquest es el projecte estrella del Club, un projecte del que ens sentim molt orgullosos i que d’alguna manera ajuda a formar persones que seran el referent de les properes generacions!!

Moltes gràcies a tots!!!